Varbergs fästning

Husvagnsliv | 2012-07-19 | 23:37:34 Kommentera här! » 0 st

Idag åkte vi en liten sväng till Varberg! Tog en promenad på fästningen och lite inne i stan! Måste säga att varberg inte var så fint som jag minns det sen jag var där 1998 och tog körkort så det blev lite av en besvikelse! Men det var vackert uppe på fästningen.

Nejdå, jag är inte trött!

videor | 2012-07-19 | 10:45:44 Kommentera här! » 0 st

Färdigt resultat!

Husvagnsliv | 2012-07-19 | 10:37:18 Kommentera här! » 0 st

Konstaterar att man kanske behöver lite invänjningstid innan man vet hur hög temperatur man kan ha på plattan men helt klart bra resultat! Morotskakan var jättegod men något bränd i botten! Skulle tagit av den lite tidigare eller haft ytterligare lägre temperatur på plattan. Vi vuxna sitter och fikar, Ebba somnade vid bordet och de stora barnen är på barntimmar! Husvagnslivet är GÖTT på ren göteborgska!

Nybakat bröd i husvagnen

Husvagnsliv | 2012-07-19 | 09:58:20 Kommentera här! » 0 st

Började morgonen med te och nybakade mini baguetter till frukost! Omniaugnen fick stå för gräddningen och Gud så gott det blev! Lyckades inte få så mycket färg på dem men väl en god krispig yta. Nu provar vi att baka morotskaka ska bli spännande att se om det blir något bra resultat! Har några få favoriter i husvagnen: På första plats; induktionskokplattan för 399 kr på Gekås! Guld värd! På andra plats; vattenkokaren som fixar både te, kaffe och välling! Och på god väg att inta tredje plats; Omniaugnen som har värmt bullar igår, bakat baguetter till frukost och nu gräddar en morotskaka!

Mysig lunchrestaurang

Mat & Bak | 2012-07-19 | 06:10:47 Kommentera här! » 0 st

I går åt vi för andra gången lunch på svenska hems bistro i mölndal! Måste säga, vilken trevlig restaurang! För 75 kr får du dagens lunch, salladsbuffe, bröd, smör, dryck, kaffe/te, fruktbuffe och kaka till kaffet. Jag tror att de även har en liten buffé med pizza och så som man kan äta av om så önskar. Personalen är trevlig och hjälpsam. Någon barnmeny har de inte men däremot fick våra tre barn dela på en portion inkl allt. Tyvärr tog jag ingen bild denna gången men kan varmt rekommendera dem i alla fall!

Att odla...

Hus & Hem | 2012-07-17 | 16:08:19 Kommentera här! » 1 st

...det är egentligen inte alls min grej! Det enda som överlever hos mig är orkidéer, en och annan succulent och plastblommor! I trädgården har jag försökt mig på diverse mat och kryddodling. Antingen dör de eller blir de uppätna av sniglar! Men med några få undantag. Bland annat Lavendel, som också tillhör en av mina favoriter! Den överlever även hos mig! Det är också så mysigt att kunna plocka en liten bukett att ta in och hänga på tork som man sen kan gå och lukta på när man vill :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2454591/images/2012/pic_500571afddf2b308150010cf.jpg" class="image">

Egentid!

Allmänt | 2012-07-15 | 19:09:55 Kommentera här! » 0 st

Det är inte ofta jag har egentid på riktigt men just i skrivande stund har jag faktiskt det! Ligger i badet, lyssnar på Spotify och njuter av att se de små blå fläckarna som passerar förbi på himlen. De små blå fläckarna som skvallrar om att bortom månen är himlen alltid blå och där skiner ändå solen!

Oseriösa företag!

Allmänt | 2012-07-15 | 14:14:51 Kommentera här! » 0 st

Vad trött jag är på att alltid behöva lusläs varenda faktura, skriva upp namn på varenda säljare man pratar med och anteckna ALLT man kommer överens om! Senaste irritationsmomentetet är SECTOR ALARM. Inser att de under de senaste åren smyghöjt vårt abonemang med 45 kr i månaden! Blir ju trots allt ett par hundralappar om året! För att inte tala om 3s räkningar! I juni fick jag en räkning där de missar att lägga in två rabatter. Ringde dem! Förlåt så mycket och bla bla bla dra av 350 kr från fakturan så makulerar vi det här! Två veckor efter sista betaldatum kommer en räkning på 350 kr med påminnelseavgift på 50 kr! Förlåt och bla bla bla igen strunta i den vi makulerar den! Nu får jag denna månadens räkning inkl påminnelseavgiften på 50 kr. Ringer igen och ursäkta bla bla bla igen... Innan 3 hade vi Felia (Telia även kallat) under ett års tid fick jag lusläsa varenda räkning och ringa dem X antal gånger VARJE månad för att inget funkade som det skulle eller kostade som det skulle! Jag ska säga upp varenda abonemang jag har så snart jag bara kan för jag har faktiskt varken lust, tid eller energi till att ägna all min tid åt att läsa felaktiga fakturor!

Som vi kämpat...

Barn & Familj | 2012-07-13 | 10:44:05 Kommentera här! » 0 st

...för att ungen ska ta napp! NU kommer hon med den i munnen själv 1 år och 3 månader gammal.

Sista dagen!

Husvagnsliv | 2012-07-08 | 13:55:54 Kommentera här! » 0 st

Äntligen går det att mobilblogga igen! Är på stranden med mamma och alla barnen! Marcus är uppe vid husvagnen och plockar ihop det sista av förtältet och förbereder hemresan som går om en stund! Längtar redan tillbaka! Denna omgången har varit lite stressig med mycket som skulle klämmas in på kort tid men jag hoppas nästa omgång blir mer slappartid på stranden!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se