Att uppskatta det man har

Allmänt | 2013-07-28 | 16:19:02 Kommentera här! » 0 st

Efter tre veckor i husvagnen blev det så idag en liten tur hem och några dagar hemma. Husvagnen känns ibland som paradiset på jorden speciellt nu när vädret varit så fint. För att inte tala om hur underbart det är i lilla Kärradal! Alla underbara morgon- och kvällspromenader man avnjutit. Alla kvällar i förtältet till ljudet av syrsornas musik (ok, just deras musik kanske jag stört mig lite på ibland). När jag är där nere känns det som att jag aldrig vill åka hem. Jag älskar verkligen Halland! Men så kom ändå dagen idag, när jag kände att nu behöver jag åka hem lite... Tvätta och bara vara hemma ett tag.

När jag kom hem slogs jag av insikten hur bra vi har det. Vilka ytor vi har och vilket fantastiskt hus! Helt plötsligt såg jag inte den spruckna kakelplattan i badrummet utan hela det helkaklade badrummet med min duschkabin och det andra med badkar. Där allt jag eventuellt kan behöva vid en dusch står på plats. där jag kan lägga mig i ett avkopplande bad alldeles själv och bara njuta. Våra fem små sovrum känns inte längre så små, de är helt plötsligt jättestora. Och vardagsrummet med den öppna planlösningen mot kök, matplatser och hall är ju som en dansbana. Tänk vad ett par veckor borta kan göra att man ser allt med nya ögon igen? Mitt hem, mitt underbara hem!

Naglar, fransar och annat..

Allmänt | 2013-07-26 | 07:51:52 Kommentera här! » 0 st

Jag har varit dålig på att blogga i sommar - sorry mina trogna!

Börjar med lite återkoppling om fransförlängningen. På mig satt det helt uselt. Första omgången fick jag göra om efter en vecka och hade då tappat massor. Inte mina egna fransar utan lösfransen lossnade från min egen frans. Andra omgången satt något bättre men hade tappat mer än hälften efter två veckor och var tvungen att använda mascara för att det skulle se hyfsat ut. Hon rekommenderade att testa mink eftersom hon upplevde att de satt bättre. Men tyvärr blev det precis tvärt om. På en vecka hade jag tappat varenda frans. Så summering; fruktansvärt snyggt men väldigt dyrt när det bara håller 1-2 veckor! Nu testar jag något helt annat. Har börjat med depend fransnäring och tycker mig redan se effekt. Men vill även testa någon "exklusivare" variant på fransnäring så har därför beställt lash P7. Ska bli intressant att se om man får någon effekt.

Och så naglar... Håller fortfarande på med gellack. Och varje gång jag tar bort det tänker jag - jag får sluta med det här det tar för mycket tid men så lackar jag på nytt och då blir det ju sååå fint.

Annars har vi det gott här vid havet! I år har det blivit mycket sol och bad i det fina vädret. Medelhavskänsla på hemmaplan :)

Så var det då litens tur...

Allmänt | 2013-07-14 | 19:18:10 Kommentera här! » 0 st

Hög tid för liten att börja pottränas eftersom hon envisas med att ta av sig blöjan jämt! Så efter en liten tur till Gekås är vi nu lite bättre rustade...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se