Lackkonservering hos InterCamp i Floda

Allmänt | 2013-03-19 | 19:42:27 Kommentera här! » 0 st

I helgen vann jag i en tävling på Facebook och vinsten var en lackkonservering och högglanspolering av bilen. Snacka om att den blänker! Jag tror inte ens den var så fin som ny! Till och med fälgarna och däcken glänser! Så roligt! Nu var det ju mörkt när bilen kom hem och det snöar men man kan ändå se hur den blänker på bilderna! Är otroligt glad för vinsten!
Han kommer ha en utlottning till på påskafton så det går att tävla och vinna för er med ;)

http://facebook.com/pages/InterCamp

Längtan...

Husvagnsliv | 2013-03-19 | 11:33:42 Kommentera här! » 0 st

Nu längtar vi bra mycket till hysvagnen och nu är det bara dagar kvar till vi drar iväg om ingen snö sätter stopp för våra planer. Vi har börjat greja iordning husvagnen.
Förundras över hur enkelt livet blir när man inte har så mycket grejer. Liksom det faktum att man inser att behovet av saker faktiskt är mycket mindre än man tror! Barnen klarar sig kanon på en liten plastlåda med leksaker tex.
Husvagnslivet är något varje nutidsmänniska borde prova på. Att leva lite i enkelheten och bara ta det lugnt.

Testpilot av Santa Maria pizza.

Mat & Bak | 2013-03-18 | 18:40:08 Kommentera här! » 0 st

Vi har via Smartson fått förmånen att testa Santa Maria pizza. Det består av tortilla pizzabröd (som vanliga tortillas men något tjockare), tomatsås och topping.

Vi var två vuxna och fyra barn som åt och fyra pizzor var väl lite i minsta laget men det funkade och alla tyckte att piazzorna blev jättegoda.

Jag tyckte dock att receptet på paketet var lite tråkigt så vi la till tacokryddad färs, banan och ananas. Eftersom vi hade rå köttfärs på pizzorna hade vi inne pizzorna lite längre ca 20 min. Kommer troligen göra om det här igen då det var jättesmidigt och gott.

Både tomatsåsen och toppingen håller 2-4 veckor och räcker till minst två omgångar till.


Köttfärssås och spagetti

Mat & Bak | 2013-03-14 | 18:42:17 Kommentera här! » 1 st

Köttfärssås och spagetti är något som smakar olika hos alla och ibland även hemma. Idag gjorde jag köttfärssås från förr. Låter som jag är 100 år men för ett par år sedan gjorde jag alltid köttfärssås utan krossade tomater. Sen fick jag för mig att göra på annat sätt men idag var jag sugen på gamla receptet och det blev riktigt smarrigt! Egentligen har jag aldrig varit vidare förtjust i tomatsåser. Vi har ofta morötter och eller champinjoner i också, idag blev det bara morötter.
Till det gjorde jag en sallad med ICAs färdiga påsar med sköljd sallad. Åt den sorten hemma hos en vän häromdagen som jag gillade den hade strimlade rödbetor i - jättegott.

Snabbt från Nordicfeel

Allmänt | 2013-03-14 | 17:31:06 Kommentera här! » 0 st

Beställde schampo från Nordicfeel igår eftermiddag och idag låg den i brevlådan! Snabbare och smidigare än så kan det nog inte gå?!

Försummat

Allmänt | 2013-03-12 | 08:03:29 Kommentera här! » 0 st

Ja det är vad jag har gjort med bloggen.
Det är så mycket annat nu. Barnens konståkning tar upp tre dagar i veckan. Det sista har det dessutom varit extra träningar inför uppvisningen. Men snart är skridskosäsongen slut. Det är med ett visst vemod i kroppen man säger det. Det har varit riktigt roligt att se barnen utvecklas. Både Moa och Elias har tagit märke 1 och 2 och Moa är på god väg på märke 3. Det kommer kännas tomt både för oss föräldrar och för barnen när det är slut för terminen. Men snart kommer nog våren på riktigt och det är bara några få veckor kvar till vi kör ner husvagnen till Kärradahl för tre månader. Sen kommer sommaren och förhoppningsvis värmen. I augusti börjar skolan igen och då har vi två skolbarn. Lilla Ebba börjar dagis och för mig är det dags att börja jobba igen efter 2,5 års föräldraledighet. Sen är vi tillbaka i ishallen igen. Tiden går fort.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se