Roat mig!

Hus & Hem | 2012-08-31 | 13:43:02 Kommentera här! » 0 st

Som ni alla säkert vet vid det här laget så är städning min absolut största hobby! NOT - men man skulle kunna tro det eftersom det är en sådan stor del av mitt liv! Vi har ju redan konstaterat att det är omöjligt att få ordning på huset, att vi lever i ständig kaos, MEN man måste inte ha kaos överallt! Det är ju väldigt skönt att ha en fristad någonstans i huset där man har ordning. Så idag tog jag tag i två rum! Vårt (mitt och mannens) och Ebbas rum! Dammtorkat, bytt lakan, plockat ordning, dammsugit och vädrat!
Passade på att ta lite bilder! Ni har säkert sett bilder innan men det känns psykologiskt skönt att kunna ta fram bilderna och känna att jamen det är ju ganska fin NÄR det är städat i alla fall! Nu är det bara 10 rum kvar! De är dessutom i "sämre skick" från början! Jippie!

Kan undra

Hund & Katt | 2012-08-30 | 20:36:33 Kommentera här! » 0 st

Vad missen råkat ut för i natt! Han har knappt varit hemma på två dagar men idag har han legat på soffan hela dagen och dessutom kommit och lagt sig i knät två gånger! Våran myspys katt ;)

Slänga skiten!

Allmänt | 2012-08-30 | 09:13:07 Kommentera här! » 1 st

Nu börjar jag allvarligt fundera på att ta hit en container och bara slänga skiten! Jag är så uppriktigt trött på all bråte som ligger ÖVERALLT! Det är ju helt OMÖJLIGT att få ordning i huset!
Varför ska barnen ha hundratusen leksaker???? De leker ju inte med dem ändå! Varför har vi 15 jackor var per familjemedlem??? Det räcker ju med en tjock och en tunn och kanske en regnjacka? Vaser, varför ska man ha vaser? Det är aldrig någon som får några blommor ändå (med något ynka undantag någon gång)? Med andra ord en vas räcker! Behöver jag fortsätta????

Konstigt nog klarar man sig jättebra med endast en bråkdel av alla saker när man är i husvagnen!

En sak är säker! Vi behöver ALDRIG mer köpa en enda pryl till för huset är FULLT (och lite till). Möjligen lite kläder och skor tull barnen allt eftersom de växer ur sina men sen är det stopp!

Nu, blöjbyte!

Mattips för stressade familjer!

Mat & Bak | 2012-08-29 | 09:39:00 Kommentera här! » 1 st

I förrgår gjorde vi en rätt som är så enkel och så god som jag bara måste tipsa om!

Ingredienserna är:
Potatisgratäng
Köttfärs
Kryddor
Riven ost

För att det ska bli riktigt enkelt köper man en vakuumförpackad potatisgrätang (jag köper alltid ICAs eller Felix eftersom de bara innehåller potatis mjölk/grädde salt och vitlök. Alltså inga e-ämnen utan helt naturliga)

Häll potatisgratängen i formen och tillaga enl instruktioner! Under tiden bryner du färsen och kryddar efter egen smak! Ett tips är att göra tacofärs.

När potatisgratängen fått färg häller du över färsen och sen på med riven ost! Höj tempen på ugnen till 225 grader och ställ in till osten smält och fått färg. Servera med sallad!

Riktigt gott :)

En lekstuga för vuxna

Husvagnsliv | 2012-08-03 | 13:23:39 Kommentera här! » 0 st

Kan ni tänka er hur man som 7 åring skulle känna om mamma och pappa kom hem och sa att nu ska vi bygga en lekstuga? Det kan jag! Jag hade många drömmar om en liten lekstuga när jag var liten, men det blev aldrig någon lekstuga som liten för mig! Men nu 32 år ung har jag fått en lekstuga! Men när man är vuxen heter det inte längre lekstuga, då har det bytt namn till husvagn! Men den euforiska känslan är precis samma som jag kan tänka mig att man skulle haft när man var 7 år och första gången gick in i sin nya lekstuga. Två dagar hemma och jag längtar så till husvagnen att jag var tvungen att gå ut till den en stund och lägga mig på soffan!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se