Slänga skiten!

Allmänt | 2012-08-30 | 09:13:07 Kommentera här! » 1 st

Nu börjar jag allvarligt fundera på att ta hit en container och bara slänga skiten! Jag är så uppriktigt trött på all bråte som ligger ÖVERALLT! Det är ju helt OMÖJLIGT att få ordning i huset!
Varför ska barnen ha hundratusen leksaker???? De leker ju inte med dem ändå! Varför har vi 15 jackor var per familjemedlem??? Det räcker ju med en tjock och en tunn och kanske en regnjacka? Vaser, varför ska man ha vaser? Det är aldrig någon som får några blommor ändå (med något ynka undantag någon gång)? Med andra ord en vas räcker! Behöver jag fortsätta????

Konstigt nog klarar man sig jättebra med endast en bråkdel av alla saker när man är i husvagnen!

En sak är säker! Vi behöver ALDRIG mer köpa en enda pryl till för huset är FULLT (och lite till). Möjligen lite kläder och skor tull barnen allt eftersom de växer ur sina men sen är det stopp!

Nu, blöjbyte!


Kommentarer
Skrivet av: Hanna

Du låter som jag! Men varje gång jag ska rensa så vet jag inte vad jag ska slänga och vad jag ska behålla.. På vinden har vi dessutom några lådor med porslin och andra köksgrejer som vi inte har plats med i den här lägenheten(hade fler köksskåp i förra) men jag har inte saknat en enda grej för jag minns inte ens vad vi har i de lådorna... Nä, man har för mycket! Och varje jul och födelsedag fylls det på!

2012-08-30 @ 09:35:28
Länk: http://attvaramammaochfru.blogspot.se

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se