Midsommardagen...

Allmänt | 2011-06-25 | 21:44:44 Kommentera här! » 1 st

...som burkar vara en sådan tråkig dag blev en riktigt trevlig dag. Åkte och hälsade på min morbrors fru och min lilla kusin en stund. Åt lite tårta i solen på altanen och fick med mig en riktigt fin present hem. Är aldeles jätteglad och känner mig som att jag fyllt år! Inte varje dag man får så fina presenter :-) Nu ska jag få ordning på huden efter alla hormoner...

Glada färger

Barn & Familj | 2011-06-22 | 22:11:29 Kommentera här! » 0 st

Så kom vi iväg till Gekås med våran babysitter som skulle reklameras. Istället för att köpa en likadan blev det en mer avancerad variant från Tint love. Den matchar dessutom babygymmet från Tiny love som vi har sedan innan. Massor med glada färger är det på och kanske inte färger som passar in i inredningen precis. Men de är ju till för bebisar och bebisar behöver glada färger och starka kontraster :-)

Så här ser den nya babysittern ut

         



MIRAKELDROPPAR?

Barn & Familj | 2011-06-12 | 22:25:31 Kommentera här! » 0 st

Vi började med dem igår förmiddag. Hon tog dem andra gången i morse.
Idag har hon sovit långa stunder, nästan inte skrikit alls. Skrattat och varit glad och vaken. Ler som en stjärna OCH bajsat och fisit som en helt karl.
Lilla stompan som bara har småbajsat hela dagarna. Nu fick hon ut jag vet inte vad. *ÄCKELVARNING* Hon fick ut långa slemmiga "trådar" typ. Funderar på om det kan ha varit fosterhinnor eller någon form av slaggprodukter från förlossning och att de legat och stoppat upp och att hon därför inte har kunnat bajsa eller fisa ordentligt och därför fått magknip? I alla fall verkar magdropparna ha fått rejäl fart på magen! Hoppas att hon fortsätter att vara en sådan glad och go tjej nu!


Semper Magdroppar

Jag känner mig som i ett lyckorus! Nu inser jag att jag varit mer orolig för henne än jag trott.¨
Hon lyckades fastna på lite suddiga bilder från ifånen igen ;-)

         

Kolikskrik och heminredning.

Allmänt | 2011-06-11 | 23:37:12 Kommentera här! » 0 st

Lilla lilla söta Ebba. Så ledssen och så skrikig hela dagarna och nätterna. Vi misstänker att hon har fått kolik. Det känns ibland som att hon antingen skriker eller sover. Att det inte finns något däremellan. Men det gör det ju förstås. Någon gång ibland får man ett sådant där underbart leende till svar och jag skulle kunna tänka att det är just det som gör att man kan ta sig igenom en sådan här period. Tog en snabb tur ner till apoteket idag och köpte Sempers magdroppar. Hoppas att de ska hjälpa Ebba att få ordning på magen.

I morse när jag gick upp och la mig i sängen en stund med Ebba och tanken att kanske jag kunde sova en liten stund till medan hon åt. Någon sömn blev det inet utan tankarna gick istället till den där väggen som ska flyttas och hur vårat redan lilla sovrum nu kommer bli ännu mindre. Funderingarna gick hur man skulle kunna lösa det bättre och istället för att sova smsade jag upp Marcus med ett måttband för att kolla om mina tankar skulle funka. Idé blev ganska snart handling. Så idag har jag ägnat mig åt att bära omkring på, vagga, amma och trösta Ebba samtidigt som jag varit arbetsledare åt Marcus. Å ja, ett och annat handtag fick han väl också :-). Vi byggde om våran hembygda sänggavel lite till och flyttade våra byråar. Sen var det en del eljobb för Marcus också som fick flytta våra hans och hennes eluttag. Jag blev riktigt nöjd med slutresultatet som ni ser i bild nedan. Passar på att visa upp våra nya härliga lakan vågspel från Almedahls också. Ska bli skönt att sova första natten i de nya, nytvättade, strukna, silkeslena lakanen.

    

Så här såg det ut innan



Och så sist men inte minst; en bild på mina två första guldklimpar. Finklädda inför sommarfesten på dagis. Moas allra sista sommarfest på Smörblomman. Tyvärr missade jag hela deras uppträdande och rosutdelningen. Det fullkomligt öste ner regn och alla barnen stod ihopträngda under tak och alla föräldrar hade trängt ihop sig framför så tyvärr var vi många som varken såg eller hörde dem. Men som sagt en liten bild kommer här i alla fall. Lite suddig som så ofta med den inte allt för exalterande kameran i iPhonen....



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se