Kolikskrik och heminredning.

Allmänt | 2011-06-11 | 23:37:12 Kommentera här! » 0 st

Lilla lilla söta Ebba. Så ledssen och så skrikig hela dagarna och nätterna. Vi misstänker att hon har fått kolik. Det känns ibland som att hon antingen skriker eller sover. Att det inte finns något däremellan. Men det gör det ju förstås. Någon gång ibland får man ett sådant där underbart leende till svar och jag skulle kunna tänka att det är just det som gör att man kan ta sig igenom en sådan här period. Tog en snabb tur ner till apoteket idag och köpte Sempers magdroppar. Hoppas att de ska hjälpa Ebba att få ordning på magen.

I morse när jag gick upp och la mig i sängen en stund med Ebba och tanken att kanske jag kunde sova en liten stund till medan hon åt. Någon sömn blev det inet utan tankarna gick istället till den där väggen som ska flyttas och hur vårat redan lilla sovrum nu kommer bli ännu mindre. Funderingarna gick hur man skulle kunna lösa det bättre och istället för att sova smsade jag upp Marcus med ett måttband för att kolla om mina tankar skulle funka. Idé blev ganska snart handling. Så idag har jag ägnat mig åt att bära omkring på, vagga, amma och trösta Ebba samtidigt som jag varit arbetsledare åt Marcus. Å ja, ett och annat handtag fick han väl också :-). Vi byggde om våran hembygda sänggavel lite till och flyttade våra byråar. Sen var det en del eljobb för Marcus också som fick flytta våra hans och hennes eluttag. Jag blev riktigt nöjd med slutresultatet som ni ser i bild nedan. Passar på att visa upp våra nya härliga lakan vågspel från Almedahls också. Ska bli skönt att sova första natten i de nya, nytvättade, strukna, silkeslena lakanen.

    

Så här såg det ut innan



Och så sist men inte minst; en bild på mina två första guldklimpar. Finklädda inför sommarfesten på dagis. Moas allra sista sommarfest på Smörblomman. Tyvärr missade jag hela deras uppträdande och rosutdelningen. Det fullkomligt öste ner regn och alla barnen stod ihopträngda under tak och alla föräldrar hade trängt ihop sig framför så tyvärr var vi många som varken såg eller hörde dem. Men som sagt en liten bild kommer här i alla fall. Lite suddig som så ofta med den inte allt för exalterande kameran i iPhonen....




Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se