Jag ska aldrig mer ha håriga ben!

Allmänt | 2013-05-21 | 20:42:44 Kommentera här! » 0 st

För jag har hittat den bästa hyveln någonsin! För er som inte redan provat! Gillete Venus breeze. Så grym. Den har kuddar med inbyggd rakgel. Det går så snabbt att raka benen att nu har man inget att klaga på längre. Resultatet blir dessutom kanon.
Det lustiga är att jag köpte den ur en reakorg på lindex någon gång i höstas och sen blev den inte öppnad förrän nu i vår. Så där har världens bästa rakhyvel bara stått i skåpet och inte sagt något om hur bra den är...

Så till er feminister som vill ha en toffs i armhålan och lurvigs ben. Ni får gärna ha det bara jag slipper ;)

Bilderna kommer från gillete.

Fina naglar igen!

Allmänt | 2013-05-14 | 22:29:47 Kommentera här! » 0 st

Kunde inte låta bli att göra om naglarna igen. Har egentligen inte gått så lång tid sen sist, men var sugen på att göra något nytt! Idag var det svårare att få bort lacket! Fick fila en del efteråt. Gissar att det beror på att lacket fortfarande satt väldigt bra och inte alls behövdes ta bort! Möjligen hade jag lite utväxt att klaga på.
Känns jättekul att kunna ha långa naglar igen. Det är lite tidskrävande men kul.

Satte på lite stenar på en nagel idag också.

Här är bild på naglarna innan jag tog bort det och på nya resultatet!

https://cdn1.cdnme.se/2454591/7-3/pic_51929cc0e087c3138b86cb07.jpg" class="image">

Ny färg!

Allmänt | 2013-05-06 | 15:28:37 Kommentera här! » 0 st

Igår kunde jag inte hålla mig längre utan ville prova en ny färg. Precis som när jag gjort naglar på salong så började det släppa vid nagelbanden och det är ju jättesvårt att låta bli att pilla bort då ;)
Borttagningen var något jag oroat mig för men på en del naglar kunde jag ta tag där de börjat lossa och bara dra av som ett skal. Men jag gjorde ändå som man skulle. Jag la borttagningsgel på nageln och packade in i folie. Efter tio minuter började jag skrapa av och det var inga större problem att bli av med det. Att tänka på är att låta det sitta minst 15 min och att bara ta bort folien på det fingret man ska skrapa av. Sen var det väldigt svårt att packa in fingrarna i folie på andra handen när första handen redan hade folie på alla fingrar. Med andra ord var två personer eller räkna med att det tar dubbelt så lång tid att ta bort...

Köpte en ny färg förra veckan med men blev måttligt road när jag skulle använda det och insåg att jag tagit samma rosa som jag redan hade ett hemma. Så är det någon som är intresserad av ett gellack färg 122 använt max en gång. så säljer jag det gärna för en liten slant :)

Gellack 1 vecka

Allmänt | 2013-05-03 | 16:34:07 Kommentera här! » 0 st

Nu har det gått en vecka och lacket sitter kvar. Trots två långa bad, tvätt och städ, plattsättning och massa tvättande av händer samt att jag försökte skära av mig fingret med en kökskniv... På några ställen har det börjat släppa lite i kanterna men inte så mycket att det måste göras om än. Däremot är det minst 2 mm utväxt så om det ska se snyggt ut behöver jag nog göra nytt denna veckan. Det är dock inget som gör mig något då det var riktigt kul att måla naglarna på det här sättet. 15-20 minuter och sen är det klart och man har full användning av sina händer igen.

Bortse från mina otroligt torra och skadade nagelband. Jag har städat idag så händerna är helt uttorkade....

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se