Att handla på kampanj -pust

Allmänt | 2011-07-03 | 21:10:31 Kommentera här! » 1 st

I veckan fick jag för mig att min man skulle få en kaffemaskin i födelsedagspresent (ingen fara han vet om det redan så överaksningen är redan förstörd ;-)). Letade bästa pris på nätet men lyckades inte hitta något bättre än 900 kr (om jag minns rätt). Men så av en slump råkade jag se en Tassimo T20 flyga förbi i rutan i Media Markts reklam. 699 kr lät ju som ett riktigt fynd. Glad i hågen släpade vi så med hela familjen till Bäckebol för att köpa kaffemaskin. Väl där hade de ett BERG av T40 som de tog 999 kr för. T20? Nej den var slut för den hade de inte fått så många av. De hade däremot ett demoex som var en maskin de fått tillbaka av en kund som sagt att den inte funkade som den skulle men de hade inte hittat felet... Jajamensan den tar vi gärna! Eller inte!!!! Ringa till högsbo och kolla om den fanns där? Nej det kunde de inte göra. Varför? Jo för på lördagar svarar de ändå inte i telefon. Jaja, vi gick vidare.

Jag hade i bakhuvudet att elgiganten kunde ha lägsta pris garanti så vi promenerade in där. Där var det REA på så gott som varenda kaffemaskin och där tog de 599 för T20! Ja tack sa vi. Men det fanns två styck vita och ett styck demoex i svart. Nej, vi vill inte ha ett repigt och talligt demoex. Efter en lite för lång väntan fick vi hjälp av en säljare. Han kikade i datorn om den kunde finnas någon annan stans. jo kållered skulle ha två stycken svarta. På ELGIGANTEN kunde de dessutom ringa trots att det var lördag! Så han ringde och kollade att den fanns, la undan en till oss och säkrade så att vi fick samma pris i Kållered.

Vi hade lite andra grejer vi ville kolla in i Bäckebol så vi gick en runda där innan vi kom iväg. Vid 16.30 drog vi oss mot bilarna och styrde kosan mot Kållered. Det såg oroande tomt ut på parkeringarna i Kållered men vi körde av vid IKEA och sen vidare till Elgiganten. Där stora gallerdörrar var neddragna innanför rutan och en skylt talade om att på lördagar är det öppet till 17. Jippi! Klockan var 17.10. Vem stänger kl 17 en lördag 2011??? Trodde alla större kedjor hade öppet till 18.

För att avsluta denna långa historia blev det en tripp till kållered idag med. Uppklädda till tänderna var vi eftersom vi skulle på dop efteråt men kaffemaskin fick vi med oss hem. Därav står det nu en Tassimo T20 i kartong och väntar på att födelsedagsbarnet ska fylla år.



Snygg, snygg, snygg :-)


Kommentarer
Skrivet av: Hanna

Då gick vi precis om varandra på Bäckebol.. Vi kom dit runt halv fem för att köpa hörselkåpor till Elsa på Clas Ohlson. Vi var inne på Media Markt lite för länge för det visade sig att Clas Ohlson också är en sån där affär som stänger klockan 1700 på en lördag! Så vi fick snällt åka hem utan hörselkåpor och Elsa fick ha Anders alldeles för stora kåpor på cross vm på söndan..

2011-07-04 @ 21:41:29
Länk: http://attvaramammaochfru.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se