Lättnad.

Hus & Hem | 2011-07-14 | 22:32:48 Kommentera här! » 1 st

Idag blev Ebbas rum ÄNTLIGEN klart! Vilken OERHÖRD lättnad. Vi har även fått röjt bland allt som tidigare var i krypvinden och klädkammaren. Insåg också att det fanns en anledning att katten var så förtjust i krypvinden. Det verkar ha bott en liten mus i en av lådorna. Den mötte nog sitt öde en av nätterna då Ida övernattade där inne. Både jag och Marcus konstaterade att det nog är dags att skaffa katt igen :-) För inte vill vi ha möss inne bland allt vi förvarar i krypvindarna.

Tillbaka till Ebbas rum. Det fattas lite förvaring till leksaker men hon behöver ju inte så mycket leksaker än. Men det blir nog en expedithylla sen. Är supernöjd med den turkosa mattan som faktiskt var inspiration till färgen på väggen. Några små bilder kommer här:



                       

Vi avslutade kvällen med lite skräpmat. En god kebabtallrik och "kalla det vad du vill bollar"
Det var vi värda :-)







Kommentarer
Skrivet av: Hanna

SÅÅ SNYGGT!!! Me like very much! Älskar rosa och turkos! Nu när ni har vanan inne kan ni ju måla om vår spjälsäng också;) Skulle också vilja ha en vit men törs nog inte måla den eftersom den egentligen är Anders systers och hon kanske, kanske vill ha tillbaka den om de skulle skaffa en trea (vilket de säger att de inte ska..)

2011-07-15 @ 10:18:05
Länk: http://attvaramammaochfru.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se