Hur tänkte vår skapare?

Barn & Familj | 2011-04-03 | 06:23:11 Kommentera här! » 0 st

När han kom på fenomenet FÖRVÄRKAR?

Det började igår vid 11.30 och har det hållt på sen dess.
Det varierar mellan 2-6 st per timme. En del mer onda än andra och stundtals undrar man ju om blåsan ska explodera av trycket. Vaknade strax efter tolv i natt av en rejäl en och fick gå upp och kissa. Sen låg jag vaken nästan en timme med förvärkar var 10-15 minut innan jag lyckades somna om. Nu på morgonen har det avtagit lite så jag har bara haft 2-3 st sen jag vaknade för en dryg timme sedan.  Frågan är; tänker det fortsätta så här fram till 27 april nu då (eller ännu längre)? Trodde förvärkar var något som skulle komma, vara någon eller några timmar och sen försvinna igen.

Är fruktansvärt trött efter natten trots att jag somnade redan vid 22 igår. Sånna här nätter vill man helst inte ha för många...

Idag står det barnkalas på schemat igen. Helt otroligt hur många som är födda häromkring. Det är barnkalas hela tiden. Idag är det Elias tur att få gå på kalas. Det sägs väl att mars och april är månader då det föds många barn och då är det ju inte så konstigt att det blir många kalas då också. Har hört att det är lite kaos på förlossningarna häromkring just nu (det var det även när jag låg inne) så det kanske är lika bra att bebisen stannar ett tag till.

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se