Gellack dag fyra

Allmänt | 2013-04-29 | 23:09:37 Kommentera här! » 1 st

Idag är det dag fyra med gellack. Lite tidigt för ett utlåtande men än är jag nöjd. Naglarna ser fortfarande nygjorda ut. Om jag nu bara får lite längd på dem så ska de nog bli riktigt fina.

Vi var en sväng på Gekås i helgen och då köpte jag även lite stenar och kaviar (inte rysk och inte kalles ;)) att dekorera med så nästa omgång blir med dekorationer också. Ska bli spännande att se om det fungerar.

Köpte även ullaredströjor till barnen, var de inte lite coola ändå? :)

Depend gellack

Allmänt | 2013-04-27 | 22:45:36 Kommentera här! » 0 st

Som jag skrev om igår testade jag Depend gellack. Om man googlat på det ser man att många använder och gillar det. Nu har jag ju bara haft det en dag så jag vet inte hur länge det kommer sitta än. Jag vet heller inte hur svårt/lätt det kommer vara att gå bort det när det börja bli dags för ny omgång. Men vad jag vet var att det var oerhört enkelt, snabbt och framförallt HELT torrt direkt när det var klart! Naglarna känns hårda som när man varit på salongen är ändå tunna och naturliga.
Det enda minuset jag kan hitta är att man måste ta bort från huden innan man härdar om det kommer utanför. Eftersom bas och topp är genomskinliga bär det väldigt svårt att se om det kommer utanför. Jag hade dessutom ett väldigt ljust lack till händerna.

Jag beställde ju färgerna på nätet och chansade hej vilt och är inte jättenöjda med de färger jag valde men de är helt ok. Tyvärr var mina naglar i ganska dåligt skick nu så de är olika långa och olika formade men det hoppas jag ska lösa sig med ett par veckor med gellack :)

Åter till färgerna. Lacket på tårna är lite lustigt. Det skiftar väldigt. Ibland ser det orange ut ibland rött och ibland rosa. Jag föredrar de två sistnämnda. Färgen hette 122.
På naglarna har jag 028 som är en pärlemovit med rosalila ton. Också den sliftar väldigt.

Parelle

Allmänt | 2013-04-26 | 22:54:55 Kommentera här! » 0 st

En vän tipsade mig om Depends gellack för ett tag sedan och jag blev sugen på att testa. Kollade på nätet och såg att det var bra mycket billigare att beställa startkittet hos Parelle så jag la min order där i tisdags. Leverans skulle ta 1-2 dagar. I går (torsdag) hade jag inte fått det och när jag kollade på "mina sidor" så var ordern oförändrad. Ringde dem och på något sätt hade min order inte kommit in i deras system som den skulle. Hon bad om ursäkt och lovade att skicka direkt och sa att hon skulle slicka med en liten gåva som kompensation. Tycker det var väldigt gulligt med tanke på att det bara var en dags försening. Idag (fredag) kom mina varor. Jättefint packade i en tryckt kartong med handtag. Inuti var det fint packat med både bubbelplast och silkepapper. Istället för tejp satt små fina klistermärken, det ena med ett litet klokt ord på. I paketet fanns även ett fint kuvert med ett personligt kort! Allt kändes så otroligt genomtänkt och lyxigt! Verkligen roligt med ett företag som satsar på det där lilla extra!
Gåvan jag fick var en liten minimascara och ett läppstift från YSL i en nessesär. Kan inte annat än varmt rekommendera Parelle när ni ska beställa nått inom skönhet!

Imorgon drar vi ner till husvagnen, ska försöka hinna skriva ett inlägg om Depend gellack där nere. har naturligtvis testat det idag!

Bilderna kunde varit bättre men här är i alla fall några bilder på paketet :)

Såld på rosa!

Allmänt | 2013-04-26 | 08:59:17 Kommentera här! » 0 st

Igår hade jag några timmar egentid på eftermiddagen. Och var ute och shoppade lite med mamma (huvudsyftet var egentligen att jag skulle få en spruta på vårdcentralen). Gick förbi hyllan med Palladium på skohuset och kunde inte släppa blicken från de ljusrosa palladiumen! Försökte febrilt gilla de vita eftersom de fanns kvar i min storlek. Det slutade med att jag helt enkelt fick lämna skohuset utan skor och ta en tripp ner till allum och där hade de ett par kvar :) så nu kan våren få komma med all sin prakt så jag kan börja använda mina fina rosa skor. Hade dock gärna köpt dem på skohuset där de både är billigare och har bra service!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se