Parelle

Allmänt | 2013-04-26 | 22:54:55 Kommentera här! » 0 st

En vän tipsade mig om Depends gellack för ett tag sedan och jag blev sugen på att testa. Kollade på nätet och såg att det var bra mycket billigare att beställa startkittet hos Parelle så jag la min order där i tisdags. Leverans skulle ta 1-2 dagar. I går (torsdag) hade jag inte fått det och när jag kollade på "mina sidor" så var ordern oförändrad. Ringde dem och på något sätt hade min order inte kommit in i deras system som den skulle. Hon bad om ursäkt och lovade att skicka direkt och sa att hon skulle slicka med en liten gåva som kompensation. Tycker det var väldigt gulligt med tanke på att det bara var en dags försening. Idag (fredag) kom mina varor. Jättefint packade i en tryckt kartong med handtag. Inuti var det fint packat med både bubbelplast och silkepapper. Istället för tejp satt små fina klistermärken, det ena med ett litet klokt ord på. I paketet fanns även ett fint kuvert med ett personligt kort! Allt kändes så otroligt genomtänkt och lyxigt! Verkligen roligt med ett företag som satsar på det där lilla extra!
Gåvan jag fick var en liten minimascara och ett läppstift från YSL i en nessesär. Kan inte annat än varmt rekommendera Parelle när ni ska beställa nått inom skönhet!

Imorgon drar vi ner till husvagnen, ska försöka hinna skriva ett inlägg om Depend gellack där nere. har naturligtvis testat det idag!

Bilderna kunde varit bättre men här är i alla fall några bilder på paketet :)


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se