Depend gellack

Allmänt | 2013-04-27 | 22:45:36 Kommentera här! » 0 st

Som jag skrev om igår testade jag Depend gellack. Om man googlat på det ser man att många använder och gillar det. Nu har jag ju bara haft det en dag så jag vet inte hur länge det kommer sitta än. Jag vet heller inte hur svårt/lätt det kommer vara att gå bort det när det börja bli dags för ny omgång. Men vad jag vet var att det var oerhört enkelt, snabbt och framförallt HELT torrt direkt när det var klart! Naglarna känns hårda som när man varit på salongen är ändå tunna och naturliga.
Det enda minuset jag kan hitta är att man måste ta bort från huden innan man härdar om det kommer utanför. Eftersom bas och topp är genomskinliga bär det väldigt svårt att se om det kommer utanför. Jag hade dessutom ett väldigt ljust lack till händerna.

Jag beställde ju färgerna på nätet och chansade hej vilt och är inte jättenöjda med de färger jag valde men de är helt ok. Tyvärr var mina naglar i ganska dåligt skick nu så de är olika långa och olika formade men det hoppas jag ska lösa sig med ett par veckor med gellack :)

Åter till färgerna. Lacket på tårna är lite lustigt. Det skiftar väldigt. Ibland ser det orange ut ibland rött och ibland rosa. Jag föredrar de två sistnämnda. Färgen hette 122.
På naglarna har jag 028 som är en pärlemovit med rosalila ton. Också den sliftar väldigt.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se