Uppdatering på bebisfronten.

Barn & Familj | 2011-04-07 | 08:19:00 Kommentera här! » 0 st

Fick åka in akut till Östra igen igår efter att haft prbolem med njuren igen sen i måndags eftermiddag. Det verkar som att beroende av hur bebisen ligger så trycker hon på njuren och det gör att stenen börjar skava i njuren vilket i sin tur leder till att jag får kraftig värk i hela höger sidan och börjar kissa blod.
Det konstaterades på Östra att jag mycket riktigt hade blod i urinen (det viste jag ju redan). Men det upptäcktes också att jag hade äggvita i urinen.
Först tog barnmorskan med sig urinprovet och tog en sticka sen kom hon ut igen efter en stund och bad mig komma in igen för att ta blodtryck. Hon frågade om jag brukade ha äggvita i urinen och jag fattade ju direkt vart det här ville komma. Hon tog blodtrycket och jag hade 155/95. Jag som brukar ligga på 110/70. Så jag fick ta blodprover också. Sen fick jag träffa en riktigt trevlig läkare som verkligen förstod att min kropp inte riktigt orkar hantera allt efter alla infektioner, njuren osv... Hon konstaterade att jag deffinitivt inte ska gå över tiden och att jag inte ska gå fulltid. Hon ville dock ge bebisen lite tid till. Så jag fick åka hem och ska nu vila, ta det lugnt och gå på täta kontroller.

Hon gjorde en nogrann mätning på bäbisen och räknade ut att den vägde 2943 gram nu och mådde bra. Hon kunde också komma åt att klappa bebisen på huvudet vilket ju är gynsamt om de nu skulle behöva sätta igång det.

Det känns dock lite jobbigt att jag nu mer eller mindre bara får ta det jättelugnt. Man hade ju gärna velat förbereda lite inför när lillasyster kommer. Plocka i ordning och så men det får helt enkelt vara lit bötigt här. Speciellt eftersom jag har kännt av huvudvärk sen i natt också. Ska ringa till min barnmorska och kolla om jag ska oroa mig pga huvudvärken.

Slänger in en bild på lilla tjejen i vecka 24.

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se