Betraktar lillstompan som frisk!

Allmänt | 2011-02-08 | 17:07:29 Kommentera här! » 0 st

Det känns så skönt! Trodde aldrig den här febern skulle ge med sig!
Idag har hon varit sig själv igen, hon har börjat äta och hostan är ganska lindrig!
Hon fick till och med åka och rida. Det blev pappa som fick följa med till stallet även denna gången eftersom mamma däremot inte mår så bra nu! Det är ju så när man är hemma med sjuka barn - då blir man sjuk själv.
Tänkte på det när jag läste aftonbladets artikel om att mammor är mer sjuka än pappor. De hade massor med förklaringar till varför det var så men det missade en mycket viktigt del! Mammor vabbar också mer än pappor. Det betyder också att mammor vistas inomhus med ett sjukt barn 24 timmar om dygnet medan papporna kommer hem från jobbet lagom till läggdags. Kanske inte så konstigt om mammor blir mer sjuka i så fall?

Idag ska Moa få prova att rida med säkerhetsvästen också. Kan undra om det kommer gå bra.  ser så himla klumpigt ut med den. Jag minns ju att det också ÄR klumpigt att rida med den. Men samtidigt vill man ju göra vad man kan för att skydda dem.

Ikväll blir det lax, fisk måste vi äta flera gånger i veckan nu när vi har 7,5 kilo i frysen ;-) Å det är lika bra att vi passar på denna veckan för på måndag kommer våran provkasse från Linas matkasse. DET ska verkligen bli spännande. Hoppas på att få testa lite nya smaker. Vi har haft sådant himla strul med att få den där provkassen pga att det blivit något fel med mitt konto så jag har inte kunnat logga in och det går inte att beställa utan inloggning när man redan är kund (gjort intresseanmälan). Nu sist när jag mejlade dem ringde de upp bara en kvart efter jag mejlat kl 16.45 på eftermiddagen. Hon såg hur oändligt många försök jag gjort så hon förstod verkligen min frustration. Hon lyckades fixa problemet och som plåster på såret skulle vi få med en fruktkasse också. Det tycker jag var jättegulligt.


Nu är det dags att ägna sig åt middagen. Tänkte mig att täcka laxen med purjolök och sen hälla över en sås på matlagningsgrädde och fiskbuljong och så in i ugnen. Till det blir det nog någon fom av potatis.

Enkla och goda fiskrecept emottages TACKSAMT!

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se