Blöjförvaring

Pyssel & Sånt | 2011-02-25 | 13:16:22 Kommentera här! » 1 st

Fortsätter mitt pysslande i brist på annan sysselsättning.
Klippa och klistra i vardagsrummet är kanske inte det ultimata men nu har jag gjort det i alla fall.
En styck skokartong, lite överblivit tyg, ett vanligt limstift och ett sidenband som låg hemma och skräpade blev en aldeles utmärkt förvaring till blöjor för bebisen.


         

Det är ganska bra terpai att pyssla till bebisen. För mig är det ett sätt att känna att dagarna går frammåt vilket känns väldigt skönt just nu. En annan sak som jag varit beroende av varje graviditet är att titta på förlossnignar på tv. Känns så olämpligt men ändå kan jag bara inte låta bli. Därför har det blivit ett och annat avsnitt av sjukhuset nu när jag varit sjuk. Man blir lika berörd varje gång föräldrarna får sitt barn. Det är vekrligen häftigt det där med hur kroppen fungerar och vet vad den ska göra! Snart börjar ju ett nytt program på tv fyra från förlossninen i Västerås. Kommer ju inte kunna låta bli att titta på det heller antagligen.

Lunch ska man äta också när man är hemma och då är det skönt att ha lite färdiga grejer hemma.
Idag blev det en Felix köttfärspaj med grönsallad och pärltomater. riktigt gott.


Kommentarer
Skrivet av: Moa

Hej,

Fin blogg du har! Jag blev lite inspirerad att fixa till skötbordshörnan hemma, har själv bara de klassiska, lite halvtråkiga Ikea-grejerna nu.. :) Jag får väl sätta igång och pyssla när jag gått hem på föräldraledigheten.



Såg att det ska komma en ny svensk dokumentärserie från nån förlossning (tror det var i Västerås). Börjar nog nästa vecka. Verkar påminna om "Barnmorskorna" som gick förra gången jag var gravid. Mina värkar startade när jag såg det programmet.. haha..



2011-02-25 @ 14:23:30

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se