Dålig start på dagen!

Allmänt | 2011-02-04 | 14:36:23 Kommentera här! » 1 st

Startade med att Moa hade ännu högre feber idag så nu är hon uppe på 39,3 trots att vi varvat alvedon och ipren hela veckan.

Sen spilde moa ut ett helt glas chokladmjölk över bordet och halva mig (och min nytvättade morgonrock).
 
Ringde 1177 för att rådfråga pga att moas feber stigit igen. De tyckte definitivt att en läkare skulle titta på henne igen.

Ringde vårdcentralen som var precis lika nochiga som i onsdags och bara avfärdade det pga att det tydligen går något virus just nu. Efter en massa tjaffs kunde jag ändå få en tid men bara för att lugna mig för något alvarligt viste tydligen sköterskan på vårdcentralen att det inte var. Dessutom krävde hon att få namnet på sköterksan på 1177 som sagt att det skulle kollas upp innom 12 timmar när feber kom tillbaka för hon skulle minsan ringa och säga ett och annat till henne. 
 
Kände inget förtroende alls utan bestämde mig för att åka till Östra istället.

När vi står påklädda och precis ska ut genom dören på väg till Östra ringer chefen och undrar hur det är, berättar lite kortfattat och talar om att vi är påväg till Östra. Går ut till bilen och mitt i allt glömmer jag att motorvärmaren sitter i (säkerligen pga att den inte var på och rutorna var isfria). Kör iväg och hör en smäll men tänker att det nog var en isklump som lossnade.
På motorvägen hör jag hur något smäller i sidan som att någon kastar en snöboll i sidan. Fattar inte vad det är som låter. Inte förrän strax innan jerikotunneln kommer jag på, MOTORVÄRMAREN! Stannar nere i Jonsered och jo då kabeln har slitit loss hela fästet i fronten och undet bilen hänger kabeln kvar och slår. Kunde antagligen gått illa det där...
Väl framme vid Östra möter Marcus upp för att ta med Elias till jobbet så han slipper sitta med mig och Moa på akuten. Naturligtvis står det en bmw och väntar på en plats som blir sktisur för att jag "snor" hennes plats (jag och marcus bytte plats på våra bilar). Då var mitt tålamod totalt slut så jag tror jag skrämde livet ur henne när jag vrålade ur mig att det minsan var min man som lämnde platsen... Kände bara att jag var på väg att explodera... Hon fick dock en plats bara en liten stund senare men blängde fortfarande på mig.

I alla fall fick vi träffa en jättetrevlig läkare jättesnabbt på östra (det var helt tomt när vi kom). Han misstänkte att det kunde vara mykoplasma som moa har eftersom febern inte ger med sig. Dessutom var hon tungandad. Men röntgen och blodprovet visade inget. Så vi fick åka hem. Däremot får hon inte bli sämre under helgen och febern SKA vara borta till på måndag och annars ska vi tillbaka för nya röntgenbilder så de kan se om det blivit någon förändring. Han tyckte att det var gränsfall att influensa eller virus gav feber så här länge (8 dagen idag) Just nu känns sannorlikehten ganska liten att feberns ska släppa över helgen men vi får se...

Hoppas att kvällen blir betydligt bättre! Tror jag ska åka och köpa mig en stor påse godis!

Kommentarer
Skrivet av: MansionB

Vilken dag, o nu när vi chattat om den blir det bara ännu tokigare!

2011-02-04 @ 22:00:58
Länk: http://mansionb.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se