En dag hemma.

Pyssel & Sånt | 2011-02-23 | 12:21:51 Kommentera här! » 0 st

På grund av blödningar och sammandragningar har jag fått order om att vara hemma och vila ett par dagar. Lite smått uttråkad bestämde jag mig för att pyssla en liten stund i alla fall.

Det resulterade i ett överdrag till den gamla silvertejpade skötbädden. Egentligen hade jag velat ha ett nytt i plast som det gamla fast med något mer diskret motiv. Det verkar dock omöjligt att få tag på och alla skötbäddar idag istället har behandlat tyg som måste tvättas istället för att bara torkas av Därför bestämde jag mig för att återanvända lite tyg som ändå bara låg hemma och skräpade. Det är ett behandlat tyg köpt på Åhlens för ett par år sedan.

Här är en före och en efter bild.

    

Sen har jag ju lovat att jag skulle blogga om de två sista recepten från Linas matkasse.

Kyckling med gremolatapestopasta. Kycklingen skulle vändas i mjöl innan det stektes och det blev riktigt riktigt gott! Så det kan jag rekommendera. Pastan var god men jag tyckte att citronsmaken på peston gav alldeles för mycket sommarkänsla mitt i vintern.



Sista måltiden blev stekt lax med arboriris och limsås. Riset och laxen smakade som ris och lax brukar göra. Laxen var dock betydligt godare än de halvtråkiga filéerna från Icas frysdisk. Limesåsen var suveränt god så den kan jag varmt rekommendera! Därför lägger jag in receptet här!

Linas Limesås

1 dl matyoghurt
1 dl crème fraiche
1 msk honung
2 krm salt
1 lime

Blanda matyoghurt, crème fraiche, honung och salt i en skål. Skölj limen och finriv skalet (endast det gröna). Dela limen på mitten och pressa i saften från limen.  Rör ihop allt. Färdigt!

En bild på Marcus portion ;-)



Avslutningsvis måste jag bara lägga upp bild på ett av de fina bäddseten och den ena filten som vi köpte på gekås. Kunde inte låta bli att tvätta det och bädda med det i söndags för att se hur det blev. Så oerhört ursött!

    


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se