En kortis på Gekås

Allmänt | 2011-02-20 | 10:08:57 Kommentera här! » 1 st

Fortfarande trötta i kroppen efter influensasn sviter och med en igentäppt näsa och foglossningar fick vi ändå för oss att ta en snabbis till Gekås. Det var några grejer vi ville titta på till bebisen + lite annat så klart. Som vanligt blev det ju inte mycket av det man SKULLE ha utan mesta andra saker som lockade. Här följer ett litet axplock av fynden.

Mina tidigare pumpar till diskmedel och tvål från Cult Design hade blivit riktigt sunkiga. Tvålen som kom ut blev brunfärgad (rost?) och dessutom sög materilet upp vatten från bänkytan så de började bli missfärgade nertill - ÄCKLIGT. Hittade dessa två lite roliga pumpar på Gekås så de ska få prova på att tjänstgöra ett tag nu istället.
Moa tyckte absolut att vi behövde ha en rosa så vi kompromissade med diskmedelspump i svart och tvåpump i rosa.



Har länge velat ha lite fina plåtburkar till hembakat men inte hittat något jag gillat men det gjorde jag i går. En sådan här burk hittade jag ensam och övergiven i ett hörn där den naturligtvis inte hörde hemma. Dessutom var den repig och skadad. Lyckades hitta en i personalen somupplyste om att de stod på en gavel längre bort men att de rosa nog var slut och att det bara fanns vita kvar. Skyndade dit och där stod EN ynka lite rosa burk var bland alla vita burkar. Total lycka!



På tal om kakor så köpte jag mig ett kakfat också. Tycker det är så mysigt när man ska bjuda på kakfika att ha ett fat i våningar men har inte haft något sådant. Egenligen hade ju ett "stilrenare" fat passat bättre i våran lite strikta inredning. Men man får faktiskt blanda stilar idag! Kakburken är ju ett ypperligt exempel på att blanda stilar ;-) Så varför inte ytterligare ett "stilbrott"? Jag var för lat för att montera ihop det så bilden är ett fota på kartongen.



Råkade traska förbi krukorna och fick se dessa två stå och bara skrika efter mig så jag blev absolut tvungen att köpa dem! De ska få varsin ny fin blomma och ska sen hamna i mitt vardagsrumsfönster. Den här typen av krukor passar perfekt hemma hos oss eftersom vi har så smala fönsterbräden. Med smala bottnar så blir det perfekt i våra fönster. Det är dessutom hög tid att byta ut de två överväxta blommorna som vi har i vardagsrummet idag. Krukor och blommor är kul saker! Krukorna är för övrigt i vitt och silver och inte i vitt och svart som det ser ut på bilden.



Sen var det ju det där med syftet att åka till Gekås. Vi skulle ju köpa lite grejer till bebisen. Det gjorde vi också även om det inte blev några jättemängder. De här jättesöta filtarna fick vi köpt i alla fall. Filtar är en svagehet för mig och dessutom supermjuka filtar som de här två. Jag kunde helt enkelt inte bestämma mig så det fick bli två stycken.



Sen skulle vi ha påslakan till vagnen. vi hade ett jättesött set till Moa men det är borta och jag misstänker att det brann upp tillsammans med våra vänners hus förra sommaren tyvärr. Men på Gekås är ju inte påslakan någon större kostnad så nu fick bebisen två nya. Igen kunde jag inte bestämma mig så de fick bli de två jag tyckte var finast. Ett i rosa med vita stjärnor på och ett i grått med vita små prickar och två söta nallar. Vi hittade även vyssanlulltassar som vi inte kunde låta bli att prova på. Säkerligen onödigt med tanke på att det gått alldeles utmärkt utan med de två första barnen.



En annan sak som blivit inhandlad i helgen är ett babyskydd till bebisen. Det köpte vi inte på Gekås dock utan vi såg till att höja omsättningen hos Storken - våran favoritbabyaffär. Det blev ett Britax babysafe plus med bas.

 (bild från britax)


Angående Linas mat så kommer det förhoppningsvis en uppdatering ikväll på de två sista rätterna :-)

Kommentarer
Skrivet av: Hanna

I gamlestan, alelyckan, vid Willys. http://www.barnpalatset.com/

2011-02-22 @ 13:47:33
Länk: http://attvaramammaochfru.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se