Först regn, sen snö i ofantliga mängder och sen regn igen!

Allmänt | 2011-02-01 | 15:02:12 Kommentera här! » 0 st

Det är ju deffinitivt rätt väder att hålla sig inne i. Båda barnen är fortfarande febriga och sjuka. Moa värst för ovanlighetens skull. Trots febernedsättande regelbundet sen i lördags ligger hon fortfarande på 38,4.

Idag har jag inte rört datorn förrän nu.. Har ägnat förmiddagen (och lite till) åt att städa övervåningen riktigt ordentligt. Det känns SÅ skönt. Det var lite high chaparall där uppe kan man säga. Tog det i lugnt tempo för att inte överanstränga mig efter min infektion och för att vara lite snäll mot mina onda fogar. Började med lakansbyte i alla sängr - ut med bacillerna. Fortsatte med att plocka leksaker och sortera diverse högar med bråte som låg överallt. Slänga snorpapper som lillstompan spritt över hela övervånginen. Vädrade ordentligt så att det kom in massor av frisk luft. Sen blev det damsugning och golvtorkning. Det var inte helt lätt att få bort kattens alla tassavtryck *suck*. Måste få köpt en stor och bra matta som vi kan ha under katttoan så att den tar det värsta av sanden istället för parketten utanför badrummet.

Önskar att jag hade energi till att fortsätta här nere men nu sitter jag i soffan och här tänker jag sitta till i morgon eller något. Kommer antagligen inte kunna ta mig upp för trappan för egen maskin ikväll... Undra om min man orkar bära sin gravida fru upp för trappan. Foglossning är verkligen ingen hit!

Barnen har varit superlugna hela förmiddagen och varit helt nöjda med att titta på barnprogram. Inte har jag dåligt samvete för det heller för jag tror faktiskt att det är helt lagom sysselsättning när de är så dåliga.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se