Jämnvikt?

Allmänt | 2011-02-08 | 08:21:40 Kommentera här! » 1 st

Funderar på om det finns någon rättvis jämnvikt när det gäller sjukdom?
säg att man ska 3000 sjukdomar under en livstid. Då måste det ju vara så att om man har allihop på fem år eller nått så får man vara frisk resten av livet sen eller?
Moas feber verkar vänligen gett med sig. Hon är ganska trött efter den här långvariga infektionen dock och fortfarande lite hostig.

Dessvärre verkar jag ha åkt på det nu istället. Tack och lov har jag ingen feber än! Jag grejar inte feber. Jag blir dödssjuk redan när tempen går över 38... vid 39 är jag halvt medvetslös. Men hostan och värken i kroppen är fullt tillräcklig! 

Läste att forskare i Storbritannien trodde sig hittat ett universalvaccin mot influensa! Jag längtar efter ett universal vaccin mot ALLA typer av sjukdomar! Det vaccinet ska jag ta! Drömmer om ett helt år som frisk!



Kommentarer
Skrivet av: Hanna

Anders säger som du att Saab bara krånglar.. sen kommer vi inte att köpa en ny-ny bil så någon garanti kan vi inte räkna med.. Audin är tyvärr lite för liten.. Vi har ju en gammal Audi och den ska visst vara större än de lite nyare. De allra nyaste däremot ska vara lite större igen men en sån är inte aktuell för oss.. Så då får det väl bli en svenssonbil(volvo).. Aja.. det är ändå inte jag som bestämmer. Jag trivdes med min golf:)

2011-02-08 @ 10:30:57
Länk: http://attvaramammaochfru.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se