Fredagsmys - ett av småbarnsfamiljens vanligaste ord?

Barn & Familj | 2011-01-14 | 20:23:49 Kommentera här! » 1 st

Så var det fredag kväll och dags för fredagsmys. Av någon anledning tvingar man sig till fredagsmys varenda fredag. Detta trots att man egentligen är på tok för trött för att vara ett dugg mysig. Dessutom skulle man helst av alllt vilja lägga huvudet på kudden, dra över täcket och sussa sött hela kvällen och natten. Men likväl när fredagen kommer så står man där och försöker ambitöst tillreda "fredagsmysmiddag" för att sen följa någon av alla dessa fredagsprogram som någon vänlig skäl på tvbolagen bestämt att sända kl 20 varje fredag kväll.


Sen har vi maten! Hur många småbarnsfamiljer har idag inte ätit tacos eller hemgjord pizza? Standard för en svenssonfamilj i alla fall. Själv är jag trött på att varva tacos med hemgjord (eller köpt för den delen) pizza. Idag blev det en 80-taslrepris. Flygande Jacob och ris. Men man kan inte vara som alla andra. I vår familj måste något alltid ändas på. Eftersom maken behagar vara allergisk mot fågelkött så bytte vi kycklingen mot fläskfilé, allt för att slippa ytterligare en kväll på akuten.

 

Efter tre dagar hemma med en liten tjej med huvudvärk kände jag att det var dags att komma ut en stund. Så jag och Moa tog bilen, hämtade Elias och tog sedan en tur till Lindex i Lerum för lite reakoll. Elias fick en pyjamas som han stoltvisade upp för pappa när vi kom hem. Tänk att en treåring kan bli så glad för en ynka pyjamas?

 

 

 

Efter Lindex fortsatte vi ner till Allum och en fick på Le Pain Francais. Riktigt mysigt ställe måste jag säga. Barnen blev extra glada eftersom de blev bjudna på varsin glass. Där kommer man nog hamna en och annan gång under kommande föräldraledighet kan jag tänka…

 


Kommentarer
Skrivet av: Laila

Så gullig Elias är i sin pyjamas och så fin pyjamasen är

2011-01-14 @ 21:01:20

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se