Man får bra koll på TV-utbudet när man är sjuk.

Allmänt | 2011-01-25 | 14:34:25 Kommentera här! » 0 st

Inser att jag nu är på väg att fastna i Desperate housewives. Jag som kämpat emot såååå länge nu, jag ville verkligen inte fastna i fler serier. Jag gillar serier som man kan se någon enstaka gång när man inte har något bättre för sig och ogillar verkligen känslan av att "jag får bara inte missa..."

Är sedan många år fast i nördserien Våra bästa år även om jag nu mer bara ser den sporadiskt någon gång per vecka.

Dessutom har både jag och gubben fastnat i tonårsserien Vampire Diaries. Grymt spännande och vi skiter bägge två bokstavligt i att vi borde skämmas för att vi är stenfast i vampyrträsket :-) Barnasinnet är väl alltid bra att ha kvar :-)

Ett helt annat ämne som oroar mig är att varenda vitvara i huset verkar ha planen att avsluta sitt liv ljust nu.
Kyl och frys fick vi byta något år efter vi flyttat in då allt blev frostskadat och möglade. Våran fläktmikro (smart uppfinning med fläkt och mikro i ett. Sparar massa utrymme i köket) la av i höstas och det blev ingen billig affär. Hade troligen blivit mycket billigare att köpa fläkt och mikro separat. En fläktmikro går på ca 8 000 kr.

Nu är både spisen och diskmaskinen på upphällningen.

Diskmaskinen har tjänat väl sen 2004. De senaste åren skulle jag gissa att vi i snitt kört två maskiner per dag. Nu har den slutat att skölja disken ordentligt och inte blir det rent heller. Jag kan leva med att en del av disken inte är helt ren, det är ju bara att diska av det för hand eller köra en omgång till. Däremot gillar jag inte alls att det sitter fullt med vita prickar av maskindiskmedel kvar på mina  tallrikar och glas. Hur ohälsosamt måste inte det vara att få i sig maskindiskmedel varje gång man äter och dricker? Vi har provat diverse tips och trix. Rengöringar och rensat korgarna och allt vad man nu kan göra men inget verkar hjälpa. Med andra ord; dags för ny diskmaskin.

Inte nog med diskmaskinen utan även spisen sjunger på sista refrängen. Har gett upp tanken på att byta lampan i ugnen fler gånger Då den gått sönder mer eller mindre direkt de senaste två gångerna vi bytt - något är fel.
Temperaturen på ugnen sköter sig också sådär men jag har kommit fram till att ca 25 grader högre än angivet är lagom. Plattorna lever sitt egna liv. Antingen sänker de sig inte alls när man sänker från 12 till 1 utan maten fortsätter flosskoka. Men det löser man genom att stänga av platan och sen sätta den på 1 igen. Problemet kan även vara det omvända. Något kokar upp, man sänker och helt plötsligt kokar det inte alls. *stön*
Vet ni att en ny spis med induktionshäll kostar från dryga 10 000 kr och uppåt 20 0000 kr??? Hur kul är det att lägga 15.000 kr på en spis? Man kan ju köpa massa roliga saker för 15 0000 kr.


Nu är det dags för mig att sabba magen igen. Fyra piller ska ner som förhoppningsvis leder till mindre smärta och tillfrisknande....

På återseende!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se