Ny i bloggvärlden

Allmänt | 2011-01-14 | 10:04:57 Kommentera här! » 2 st

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om bloggliv egentligen. Men tänker att det på något sätt blir en ventilaitonskanal där man kan skriva av sig lite mer än vad man gör på facebook.

Kanske man blir duktigare på att skriva av sig om man har en blogg? Eller så skriver man två inlägg, inser att ingen läser ändå och slutar. Eller så bryr man sig inte om att ingen läser fortsätter att skriva ändå och kanske ger det en refflektion på livet som gör att man blir lite lyckligare, lite gladare och lite nöjdare?

Så vad ska man skriva om? Vad ska en blogg handla om? Jag tror att det för mig handlar om att blogga om det som ligger närmast hjärtat, närmast livet.

I mitt fall blir det familjen, barnen och huset.

Börjar med en liten resume av sista tiden :-)

Har varit hemma sen i onsdags med en liten femåring som har haft huvudvärk hela veckan. Efter ett besök på barnakuten fick vi diagnosen att det kunde vara migrän... Känns fortfarande osannorlikt. Men igår verkade huvudvärken släppa i alla fall så jag hoppas att idag blir en dag utan Ipren och Alvedon för min stora lilla tjej.


Jag är gravid i vecka 26 med trejde barnet och vi har fått veta att det är en liten tjej till som ligger i magen. Storasyster har tyckt att det har varit riktigt häftigt denna veckan när hon har kunnat känna lillasyster sparka i magen.

Lilleman som kommer bli både storebror och lillebror är för ovanlighetens skull frisk och är på dagis för att storasyster ska få ha lugn och ro hemma.





Julen slängde jag ut redan för en dryg vecka sedan *skämms på mig*. Men jag blev så sugen på att ta fram alla mina rosa fina saker :-) Ja, jag älskar rosa och det kan inte hjälpas. Jag älskar även julen och därför hade julen redan varit framme en bra bit över en månad... Eftersom jag dessutom är rastlös och ombytlig så var det dags för nytt. 



Hus och hem ja det är något som är under ständig förändring hos oss. Vi klarar helt enkelt inte av att bara leva och att inte ha något projekt på G hemma.

Senaste projektet är en hemmabyggd säng till dottern. I samband med det passade vi på att göra ett röj bland alla leksaker.



Det som står på programmet som nästa punkt är att flytta väggen i vårat sovrum så att vårat hyffsat stora sovrum blir ett litet sovrum och våran klädkammare istället blir ett rum till lillasyster.

Jag är bildfanatisk. Därav svämmar facebook över av bilder och det ska väl min blogg göra också! Vad är en blogg utan bilder? Dessvärre är jag ofta framme med min iphone och tar kort istället för med systemkameran så därför får ni leva med halvtaskig bildkvalite ibland!

Har du fått koll på vem jag är? Hur många stavfel hittar du i texten? Jag är expert på stavfel :-)


Kommentarer
Skrivet av: Hanna

Välkommen till bloggvärlden!! Du skriver om det man (jag) vill läsa om! En riktig Hanna-blogg:)Ska göra reklam på min blogg:)Kram

2011-01-14 @ 18:43:58
Länk: http://attvaramammaochfru.blogg.se/
Skrivet av: MansionB

Jajjamen, lyktorna är jättefina! Vad är det i botten? Följer det med eller har du pimpat dem själv? Såg ett set om 3 som jag gillade. Tror de låg runt tusenlappen. Älskar ljus och ljuslyktor.

2011-01-21 @ 11:57:27
Länk: http://mansionb.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se