Så har vi gjort den dramatiska förändringen!

Hus & Hem | 2011-01-31 | 10:36:30 Kommentera här! » 2 st

Vi har gått från ADSL och fast telefoni till mobilt bredband och hemtelefonen till mobilen.

Larmet har uppdaterats med GSM-sändare. Datorerna har fått en bredbandsrouter så vi kan använda det mobila bredbandet allihop och familjen har fått en ny mobil som numer är våran hemtelefon.  Det blev en Sony Ericsson Xperia. Helt ok telefon men jag trivs bättre med min Iphone.  Så alla när och kära när ni nu ringer hem till oss och får höra ”three is a magic number…” – oroa er inte, ni har inte ringt fel!

Det känns så skönt att ha fått gjort detta.  Vi bytte för ett år sedan till Telia och har sedan dess haft massor massor massor med problem. Varenda faktura har varit fel och inget av det vi beställt blev som det skulle och vi har fått ringa var och varannan månad om olika fel.  Telia har verkligen fått kämpa för att få ordning på det som Telemarketing säljaren ställt till med.  Nu har de gått med på att släppa abonnemanget i förtid pga. allt strul! Vi orkade helt enkelt inte krångla mer med varenda faktura som bara blev fel.  Måste dock säga att när vi väl fått det vi skulle så har själva tjänsten fungerat utan någon anmärkning. Det har bara varit priserna som har blivit fel. På typ ALLT. Så ett tips till alla läsare! Vill ni ha Telia så ring till Telias kundtjänst och köpt inte tjänsterna via en telefonförsäljare! Det gäller väl egentligen allt! Lita aldrig på en TM säljare! Jag hade tur som hade suttit och skrivit upp var enda ord säljaren och jag kom överens om, speciellt eftersom inspelningen tydligen inte gick att få fram. Hoppas nu att vi blir nöjda med 3.  De har i alla funkat fläckfritt det året jag haft 3 på mobilen.

Och så har vi uppdateringen på blommorna. Så här blev det när jag flyttade på hjärtat! Nu är jag nöjd!

    

Nu ska jag börja förbereda för vårrullarna som jag tänkt prova att göra ikväll. Nervöst! Är det någon som vet om det funkar att frysa och värma upp dem. Kan undra om man skulle frysa dem ofritterade i så fall?
   


Kommentarer
Skrivet av: Patrik

Grattis till riktigt internet! :)

2011-01-31 @ 11:37:26
Länk: http://www.love-test.biz
Skrivet av: Angela

Uppdatera gärna om hemtelefonen, för vi funderar på att fixa mobil hemtelefon oxå.

2011-01-31 @ 15:11:25

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se