Snöskottning på hög nivå...

Allmänt | 2011-01-15 | 16:01:41 Kommentera här! » 0 st

Jisses vad det hade snöat i natt, vart ska detta sluta...

Vi lämnade snön här hemma (förutom den som vi var tvugna att skotta undan föra tt få ut bilen) och drog iväg till stallet. På vägen till stallet blev vi omkörda av två snöskotrar!!! Här om dag såg en kompis fyra snöskotrar köra in på tappen. Vi snackar västkusten, Lerum och ynka 3 mil från Göteborg och vi har nu så mycket snö att folk börjat köpa snöskotrar!!! Inte utan att man blir lite grön. För vem skulle inte vilja ha en snöskoter! Måste ju vara hur kul som helst.

På väg hem från stallet stannade vi till för att kompletteringshandla, man glömmer ju alltid något. Idag vi äta hemgjorda hamburgare till middag. Var och handlade igår eftermiddag och köpte allt vi behövde utom lyssna noga nu; HAMBURGEBRÖD. Hur kan man glömma hamburgebröd när man köper ingredienser till hambrurgare???? I alla fall blev barnen nöjda eftersom de även fick varsin Tom och Jerry påse till lördagsgodis.

Väl hemma från stallet var vi lite lätt hungriga. Moas ridtid 12.15 på lördag är alltifrån poppis, dock blir det ett slut på detta nu eftersom hon ska börja rida på tisdag eftermiddag istället. Hungriga var det ja. Det blev rester från gårdagen och sen bar det ut hela familjen för att få skottat undan snön. Idag skottade vi alla fyra, till och med den gravida kvinnan fick dra sitt strå till stacken idag. Eftersom jag kände av en del sammandragningar så fick jag ta det lite lugnt. Dessvärre var det ju inte bara snö som skulle bort utan en halv decimeter is som inte kommit undan sen förra tövädret. Vi saltade och hackade om vart annat och nu är gången till brevlådan isfri. Parkeringsplatsen får vänta till en annan dag då mer kraft infinner sig.

Nu längtar jag efter en skön tv-kväll i soffan med hamburgare och godis. Men innan det ska jag se till att få undan de få resterna av julen som inte kommit undan än.

Idag hade det kunnat varit bilder på Moa som red Ffion (ja, det stavas så) strålande fint, eller på helt otroliga snömängder, eller på två snöskotrar som körde genom Stenkullen. Men inte en enda gång under dagen har kameran åkt fram, det börjar (ur)arta sig ;-)

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se