Små fina presenter

Pyssel & Sånt | 2011-07-04 | 07:09:46 Kommentera här! » 1 st

Igår var vi på dop och när man går på dop har man ju med sig en present (i det här fallet två presenter eftersom det var två som döptes). Ibland när jag ska ge bort presenter får jag ett infall och måste göra något extra. Så även om den lilla paketen de slått in på Guldfynd var jättefin så köpte jag en liten påse till vare present. Jag lade lite silkepapper i botten som paketet fick vila på. Sen klippte jag bort det tråkiga kortet som redan hängde på presentpåsen och gjorde ett eget litet kort. Så här söta blev de små presentpåsarna.



Det är så roligt att pyssla lite när man bara tar sig tid. Tyvärr är man alltid stressad när man gör det.
Här är ett annat exempel på ett jätteenkelt men roligt kort till ett pojkkalas.



Så till något helt annat!

Idag måste jag börja mitt nya liv igen. Det har varit aldeles för mycket slarv med maten! Det är inte bra för magen, inte bra för hälsan och deffinitivt inte bra för vikten! SÅ, nu ska det ätas nyttigt ett tag :-) Det innebär att det är dags att börja räkna Propoints igen. Sist jag försökte klarade jag en vecka... Kan undra hur länge jag orkar nu, speciellt med tanke på att det är semestertider nu med!



Kommentarer
Skrivet av: Hanna

Det röda huset för under miljonen ligger mellan alingsås och borås.. ute i skogen nånstans:) Tyvärr alldeles bredvid en väg:(

2011-07-13 @ 11:33:07
Länk: http://attvaramammaochfru.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se