Bärbara datorer

Allmänt | 2012-02-15 | 08:53:20 Kommentera här! » 2 st

Funderar på det här med bärbara datorer. Är det inte sjukt att man får göra och tillverka datorer som inte klarar normal använding. Ja har en HP Pavillion som är ca 1,5 år gammal. Så gott som hela tiden har jag haft problem med att den blir jättevarm. Ibland räcker det med att den står på i viloläge för att den ska bli så överhettad att den lägger av och stänger av skärmen helt. Då är det enda som funkar att göra en tvångsomstart. Kvalité är verkligen inget man är van vid längre. Ibland känns det som att vad man än köper så är det något fel på det. Vem orkar hålla på och reklamera allt? Med datorn har jag löst det genom att köpa en laptopbricka med stöd i. Köpte ett targus på Gekås när vi var där för 199 kr. Måste säga att det fungerar RIKTIGT BRA! Datorn blir inte alls varm och dessutom är fläkten i stödet jättetyst och jag slipper höra datorns fläktar som brukar gå på högvarv! Väl värda pengar.

Det är absolut inte det varckraste man sett men när det fyller sin funktion så bra så kan man inte annat än vara nöjd ändå.





Igår slog vi rekord, för i år i alla fall, med 85 sidvisningar.  Det gillas :-) Det är extra kul att blogga när man ser att folk läser. Jag ska bli bättre på att blogga igen med. Det är ju faktiskt den enda hobby jag har just nu.

Snart ska jag ta tag i min vikt också. Jag har gått upp 8-9 kg sen Ebba föddes. Det är hoppplöst det här att jag går upp i vikt när jag ammar. Men jag får vara glad för det lilla. Jag går ju inte upp så mycket när jag är gravid! Men nu har jag 15-20 kg som behöver bort. Det kommer uppdageringar om detta så fort jag har kommit igång!


I natt har Ebba sovit hela natten igen. Det har varit lite sisådär med sovandet nu när hon varit sjuk. Hon har flera nätter i rad sovit i sin babysitter som har stått mellan oss i sängen så vi har kunnat vagga henne när hon vaknat till. Behöver jag säga att man sover ganska dåligt med en babysitter ståendes mitt i sängen? Men hellre det än att behöva vara uppe med henne hela natten. Men igår natt sov hon halva natten i sin säng och i natt hela natten i sin säng. Skönt!

Favorit i repris. Den här underbara babysittern är det vi har. Den är från Tiny love och har en funktion så den vibrerar lite. Helt klart den bästa babysittern vi haft. Ska du investera i en babysitter så lägg lite mer pengar och köp denna. Jag tror vi har haft fler babysittrar än jag har fingrar på en hand och önskar att vi köpt denna redan när Moa var liten. Då hade vi inte behövt köpa alla de andra. Ett tips! De har bra pris på den på Gekås!

 

Å så en bild på lilla sjuklingen som verkar vara på bättringsvägen!




Kommentarer
Skrivet av: Gustav

Har du provat att damsuga ur fläkten i datorn?

Det brukar samlas mycket damm i fläktarna, speciellt på bärbara...

2012-02-15 @ 17:10:29
Skrivet av: Hoppetossan

OHHHH YES vi har damsugit.....

2012-02-16 @ 07:45:28

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se