För- och nackdelar

Allmänt | 2012-02-29 | 15:41:07 Kommentera här! » 0 st

Även om jag är fruktansvärt trött på att bara vara hemma och vara inne nu så måste jag erkänna att det har sina fördelar också. För vad annat finns det att göra än att städa och plocka. Ebba har varit feberfri och frisk i två (tre om man räknar idag) dagar nu. Men idag på denna underbara vårdag har Elias blivit sjuk istället så han vaknade med feber. Under dagen har han varit uppe och nosat på 40 grader. Behöver jag säga att det börjar kännas tröstlöst med sjukdom nu. Någon av barnen eller jag har varit sjuk nu hela 2012 tror jag. Det bara går runt och runt och runt. Helt hpopplöst. Dessvärre är det väl så att när Ebbas antiobiotika är klar så får hon väl nästa omgång med det Elias har nu.

Men så var det fördelarna. Har försökt röja ett par rum lite nogrant varje vecka nu och i Söndags körde jag vårat sovrum, Ebbas sovrum och hallen. I måndags blev det Elias och Moas rum som fick storröj och jag möblerade om Elias rum också. Hans rum blir aldrig riktigt bra känns det som. Det är för många olika möbler i samma rum... Men vad skönt det är att gå och lägga sig på kvällen när sovrummet är tiptop. Mitt underbara sköna lilla sovrum! Jag älskar det när det är städat :-)


         

När våren kommer blir jag alltid så sugen på "kall" mat dvs sallad så igår kunde jag inte låta blir att göra mig en sallad fast att jag egentlig hade lunch färdig. Det blev en tonfisksallad med ris och fetaost. Det var såååå gott. Blir riktigt sugen igen nu när jag skriver om det men ikväll ska det bli korvgryta på kryddig chorizo och papirka.




En liten liten stund ute i solen fick jag och Ebba i alla fall. Elias låg där uppe och kollade på film så jag satte mig på trappen lite och Ebba fick gåträna lite utomhus. Det är rejäl skillnad i teknik att gå med ett par något för stora skor och dessutom på ojämt underlag men tycker hon klarar sig riktigt bra. Det får väl bli ett par vårskor till Ebba snart om vädret fortsätter och då kanske vi kan lyckas få tag på några i storlek 17-18. Vinterksorma hon har nu är något som sagt lite stora då de inte fanns i mindre än 19.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se