Vi kör en ny runda!

Allmänt | 2012-02-16 | 13:05:13 Kommentera här! » 0 st

Igår kände jag mig så gott om frisk. Idag har jag värk i kroppen, huvudvärk och hosta? Som att det går runt här hemma. Men virus ska väl inte gå runt? Men hur ska vi kunna ha fått något nytt? Vi har ju inte träffat någon på två veckor?

Ja ja, det händer ju grejer hemma i alla fall. För jag är ju inte så sjuk så jag är sängliggande. Har precis lagt ut 14 anonser på tradera. Lite mammakläder och annat. Ska se om jag inte kan lägga ut lite fler senare. Har en mobil som vi ska göra oss av med också. En Xperia X8 som bara ligger och skräpar och det är ju onödigt.


Barnen är uppskickade för att städa i ordning sina rum - De har byggt koja! Alla som har barn vet hur det ser ut när en 6 åring och en 4 åring har byggt koja va? Lovade dem att vi ska fika när de är klara. Är sugen på en kopp te men jag får väl försöka låta bli att ta någonting till trots att jag tycker synd om mig som sitter här med så jobbig hosta.

På tal om fika och te har vi införskaffat oss en ny vattenkokare. En nytillverkad visseljohanna eller vattanekittel. Jätteskönt när man har ändå induktionshäll att slippa en maskin (vattenkokare) på diskbänken. Egentligen ville jag ha en fin rosa men åhlens hade reat ut dem så det fick bli en rostfri.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se