Relativitetsteori á la Hoppetossan

Allmänt | 2012-01-25 | 11:19:23 Kommentera här! » 0 st

Ligger här hemma med mina njurstensanfall och filosoferar över det här med relativitet.

Det sätter liksom perspektiv på saker och ting att utsättas för olika prövningar.

Nu när jag ligger här med mina smärtor så är helt plötsligt aktiviteter som att tvätta berget av familjens kläder helt plötsligt något man längtar efter. Ärligt talat, vad som helst av alla vardagliga hushållssysslor som man annars gnäller så över verkar helt plötsligt vara en ren fröjd. Att längta efter att få röja köket och köra hundra maskiner med tvätt är en ny upplevlese. Tyvärr tror jag att den längtan kommer flyga ut genom fönstret i samma stund som njurstenssmärtorna försvinner. Allting är relativt!




För två veckor sedan drygt gick vi med i Lovefilm. Vi hade fått presentkort vi Wrapp på 158 kr så vi tänkte att ja vi får väl testa. Efter 13 dagar hade vi fortfarande inte fått några filmer så jag mejlade och frågade hur vi skulle kunna utvärdera våra två provveckor (som man fick till att böjra med) om vi inte fått någon film under de två provveckorna. Fick ett mejlsvar att de inte viste vad som hänt och att nu var det i alla fall två filmer på väg och våra två provveckor var förlängda med ytterligare två veckor. Plus i kanten! I måndags kom så våra två första filmer. Poppers Pingviner och Min låtsasfru.

Poppers pingviner såg vi så i mångdags kväll. Komedi passade ypperligt efter stötvågsbehandlingen på min njursten. Klart sevärd film, lättsam och underhållande. Jim Carrey måste vara en person som man antingen hatar eller älskar. Själv har jag inte bestämt mig för om han är fruktansvärt irriterande eller extremt underhållande. Men något av det är det.

I helgen har jag spenderat lite tid med min symaskin vilket inte är något jag haft tid till på länge. Men i helgen tog jag mig tid. Jag hade ett örngott som jag länge irriterat mig på. Ett örngott till ett svindyrt påslakanset för spjälsäng som vi köpte till Moa när hon var liten. det har alltid var 10 cm för stort till kudden. Men nu fick jag äntligen fram sprättaren och symaksinen. Det gick ju snabbt och lätt att få fixat örngottet bara man tog sig tiden. Men när maskinen ändå var framme blev jag sugen på att sy lite till så jag sydde en haklapp till Ebba. Mönstret hade jag ritat tidigare och även klippt till delarna så det var eg bara att sy ihop.
När jag rotade i mina lådor hittade jag även ett par tights som jag sparat och tänkt att jag skulle sy något av. Det var ett par jeanstights som gick sönder första gången Moa använde dem. Så jag sprättade upp dem och hade då fyra små tygbitar och ett resårband att leka med. Av dem blev det en ursöt lite kjol till ebba med ett matchande pannband med en liten rossett på!

    


Sist men inte minst. Nostalgi!
Hittade denna bilden, på våran första Saab 9-5 aero, när jag krånglade med bilderna...
*Saknar*


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se