Drömmen om semester!

Barn & Familj | 2012-06-07 | 19:47:27 Kommentera här! » 0 st

De flesta av er har redan förstått eller hört om det men vi drömmer om en husvagn igen. Eller ja vi har väl inte slutat drömma sen vi började för sådär 2-3 år sedan.

Jag är ju tyvärr inget stort fan av äldre vagnar. Mycke pga att jag har så otroligt svårt för lukten som blir på begagnade textilier etc. Därför har vi fastnat för Hobby som ju ligger i en någorlunda prisklass redan som nya och ett par år gammal vagn känns ju ändå ok, det har inte hunnit bli sp mycket lukt i dem än.

Men då kommer problemet att det finns FÖR MÅNGA modeller att välja på. Vi har lyckats lista ut att en 650 är den storleken vi vill ha. Den är tillräckligt "liten" (man kan nog inte kalla den för liten egentligen) för att gå att dra omkring på någon gång i bland men tillräckligt stor för att rymma två vuxna, tre barn, en hund och en katt (stön, kan man campa när man är så många?) Det blir inget kort ekipage med våran bil till ;-)

Skulle om jag får välja helt fritt helst villja ha en Prestige men en De Luxe duger bra om den är fin.

Men sen kommer det riktigt stora dilemmat! Vilken planlösning är egentligen bäst? I den bästa av världar hade vi fått tag på en med 3-våningsäng men räknar med att det kan bli svårt. En nackdel är väl också att 3-våningsängar inte får så stort mellanrum.
Men största funderingen är kring U-soffan. Antingen har man den i fronten sen köket och så sovdel med sperat barnkammare baktill. Eller så har man Barnkammaren framtill U-soffa och kök i mitten och dubbelsängen där bak. Båda blanlösningarna har sina för- och nackdelar.



Fördelar:
Gott om plats kring sängarna + går att få till en rejäl extra barnsäng av L-soffan bak.
Sovrumsdelarna är avskilda från varandra.
Stor, rymlig och ljus barnkammardel.
Nackdelar:
Ganska trångt i köket och kring soffan.



Fördelar:
Gott om plats vid soffan och i köket där det kanske är ströst chans att man umgås.
Går att göra en smalare barnsäng i dinetten baktill.
Nackdelar:
Det är riktigt trångt i barnkammaren
Det blir också lite mörkare i barnkammaren eftersom det är mindre fönster när de sitter i kortändan på sängen.


Någon som har erfarenhet kring liknande planlösningar?
Jag tror att jag ändå tror lite mer på KMFe?

Är det någon som vet någon som säljer någon av ovanstående vagnar till riktigt bra pris så får ni gärna kontakta mig! Gärna årsmodellerna 09-10

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se