Morgonstund har guld i mund...

Allmänt | 2012-06-30 | 07:13:46 Kommentera här! » 0 st

Smög upp tidigt idag för att få en liten lugn stund på morgonen.
Ebba har en fruktansvärd period. Vet inte vad jag ska kalla det men ettårstrots är det närmsa jag kommer. Hon blir verkligen vansinig VARJE gång hon inte får som hon vill, VARJE gång hon ramlar, VARJE gång jag gör något fel (enligt henne), VARJE gång hon ska åka bil, VARJE gång hon ska sova (om hon inte somnar med vällingen) osv. Hon kastar sig på marken/golvet och gallskriker. I värsta fall skadar hon sig för att hon kastar sig handlöst. Dessutom får jag på INGA villkor trösta henne - det innebär ju att man håller fast henne i famnen och då blir det ännu värre. Just nu är det helt enkelt inte underbart att vara mammaledig!
 
 
I alla fall jag smög som sagt upp i morse för att få en kopp te och en smörgås (i skrivande stund vaknar naturligtvis Ebba en timme tidigare än vanligt!). Kokar vatten och plockar fram en bit hembakad rågkaka och delar på mitten! Lite bregott och två små tunnan skinkskivor. ÅHHH vad gott det ska bli. Tar fram ett fat och tar den ena smörgåsen för att lägga på fatet. Vad händer väl då? Jo de sitter ihop lite lite gran. Tillräckligt mycket för att den andra smörgåsen hänger på färden mot tallriken men tillräckligt lite för att sedan fortsätta sin färd ner mot golvet där en styck hund och en styck katt sitter med stora ögon och suktar efter mina smörgåsar. Hur tror ni då den landade? Jo på vägen ner lyckas skinkskivorna falla av och hamna på mattan och smörgåsen hamnar upp och ner med smöret rakt ner i golvet! Jippi! Bra start på dagen!
 
Nu dags att röja bort ALLT åtkomligt från bordet, inklusive mitt endast halvdruckana te och hämta den underbara flickan som vaknat....

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se