Vagnbesatthet

Barn & Familj | 2012-03-16 | 22:15:21 Kommentera här! » 0 st

Jag vet att jag är långt ifrån värst när det gäller besatthet av vagnar. Men lite vagntokig är jag allt. Efter förra inlägget blev jag så sugen på en Emmaljunga att jag åkte och köpte mig en. :) jag har tyckt att det har varit lite jobbigt att ha Ebba framåtvänd som hon sitter i vår Urban jungle. Antar att det har en hel del att göra med att hon varit så mycket sjuk det sista och att jag därför känt behov av att kunna ha koll på henne (se henne). Själv har hon verkar ganska nöjd med att åka framåt. I alla fall bestämde jag mig för att köpa en övergångsvagn och så får Urban junglen stå och vila ett tag.

Jag hade ett par kriterier när jag åkte ut för att titta
* riktigt bra pris (jag har ju trots en ganska dyr vagn redan)
* Emmaljunga
* Ljus färg - helst vitt "skinn"
* Fyrhjuling med lufthjul

På fjärde punkten ändrade jag mig rätt omgående när jag upptäckte hur mycket mer lättkörd Nitron var. Jag är ju van sen länge att ha en lättsvängd vagn.

De övriga punkterna kan man säga uppfylldes till punkt och pricka. Det blev en Emmaljunga Nitro i "white croc" årsmodell 10 (11 på chassit). Till riktigt bra pris. De hade 30% rakt av och priset låg redan från början ett par hundralappar under normalpriset och sen fick jag ytterligare 200 rabatt.

Sen köpte jag till en originaldyna med velour på ena sidan och ett lite roligt mönster på andra sidan.

Ville ha ett vindskydd (fotsack) också men eftersom färgen utgått går det inte att beställa exakt samma som vagnen. Det finns en färg som heter leatherette idag det är samma färg men lite annat mönster på detaljerna. Tyvärr var det ingen i Gbg med omnejd som hade den inne utan den behövde beställas och jag ville ju ha den nu inte när det blir varmt och vår ute så jag bestämde mig för att köra på en udda. Blev en grå med vita ränder (omvända färger som suffletten/vagnen så det funkar).

Nedan är lite bilder på vagnen. Tyvärr ingen superkvalité eftersom jag ville blogga från mobilen och därför var tvungen att ta kort med iphonen.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se