I-landsproblem

Allmänt | 2012-05-09 | 18:06:38 Kommentera här! » 2 st

Fortsättningen på dagens I-landsproblem... Hur kommer det sig att alla örngott hamnar i påslakanet när man tvättar? Idag hade sex örngott och ett påslakan lyckats ta sig in i det återstående påslakanet i tvättmaskinen! Hur är det möjligt???? Och om jag lägger alla delar i ett påslakan kommer det i så fall leta sig ut ut ur påslakanet istället? Misstänker att mitt slit med att leta upp alla delar inne i påslakanet före torktumling också var meningslöst eftersom samma fenomen brukar uppdaga sig vid torktumling!


Kommentarer
Skrivet av: Hanna

Jag kör lite smyg lchf på vardagarna men äter kolhydrater på helgerna, och lite på vardagarna. Amningen funkade inte alls när jag uteslöt alla kolhydrater. Kan säga att det är ruskigt effektivt. Man bara rasar i vikt! Men sen passar det mig som älskar fett och inte så mkt socker:)

2012-05-09 @ 21:50:04
Länk: http://attvaramammaochfru.blogg.se/
Skrivet av: Hanna

Jag tror inte det är så nyttigt jag heller så jag kör min egen variant. Mer som gi, äter långsamma kolhydrater och inte så mkt fett.. Men vissa dagar blir jag motiverad att köra helt lchf just för att det är så effektivt. Har gått ner tio kilo sen jul och då har jag verkligen inte kört strikt... Så jag tror att de är åkningen som gjort sitt! Men mitt mål är att när jag blivit av med några kilo till ska jag äta normalt fast i måttliga mängder. Och röra på mig! Allt det feta ökar ju tex risken för stroke!

2012-05-10 @ 13:02:04
Länk: http://attvaramammaochfru.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se