Naglar, fransar och annat..

Allmänt | 2013-07-26 | 07:51:52 Kommentera här! » 0 st

Jag har varit dålig på att blogga i sommar - sorry mina trogna!

Börjar med lite återkoppling om fransförlängningen. På mig satt det helt uselt. Första omgången fick jag göra om efter en vecka och hade då tappat massor. Inte mina egna fransar utan lösfransen lossnade från min egen frans. Andra omgången satt något bättre men hade tappat mer än hälften efter två veckor och var tvungen att använda mascara för att det skulle se hyfsat ut. Hon rekommenderade att testa mink eftersom hon upplevde att de satt bättre. Men tyvärr blev det precis tvärt om. På en vecka hade jag tappat varenda frans. Så summering; fruktansvärt snyggt men väldigt dyrt när det bara håller 1-2 veckor! Nu testar jag något helt annat. Har börjat med depend fransnäring och tycker mig redan se effekt. Men vill även testa någon "exklusivare" variant på fransnäring så har därför beställt lash P7. Ska bli intressant att se om man får någon effekt.

Och så naglar... Håller fortfarande på med gellack. Och varje gång jag tar bort det tänker jag - jag får sluta med det här det tar för mycket tid men så lackar jag på nytt och då blir det ju sååå fint.

Annars har vi det gott här vid havet! I år har det blivit mycket sol och bad i det fina vädret. Medelhavskänsla på hemmaplan :)


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se