Leverans på alla hjärtans dag!

Mat & Bak | 2011-02-14 | 20:13:27 Kommentera här! » 2 st

Nu har vi fått vår första leverans av Linas matkasse. Tre kassar, en med Grönsaker och torrvaror, en med frys- och kylvaror och en fruktkasse. 

 

Bemödade mig med att lägga upp all frukten i en skål. Ber om ursäkt att jag med influensan kvar i kroppen inte orkade pilla bort lapparna och skölja frukten. Det får ni leva med. Tror fördelningen på frukten var ungefär följande; 4 apelsiner, 5 päron, 5 gröna äpplen 5 röda äpplen, 2 kiwi och 5 bananer. Måste erkänna att när det gäller frukt vill jag nog gärna plocka den själv då jag är väldigt petig med frukt.



Sen har vi alla kylvarorna! Såg ut att vara riktigt fina råvaror. Kycklingen fastnade inte på bild då den åkte direkt in i frysen. Det var i alla fall kronfågel kycklingfilé.



Och så alla grönsakerna! Blev impad över att potatisen var ekologisk. Det mesta av grönsaakerna såg fräscht ut (som att jag kunde valt det själv).



Återkommer när vi orkat tillaga något! Det var kanske inte guldläge att få provkassen när både jag och mannen ligger i influensa! ;-)


Kommentarer
Skrivet av: Laila

Kollat å kassen ser okej ut, men håller med dig angående frukten, skulle kanske inte gjort dom valen själv. annars borde det kanske passa att få hem kassen när man är sjuk slippa handla.. hoppas ni kan laga till något gott av detta imorgon

kram på er på alla hjärtans dag <3<3<3<3<3

2011-02-14 @ 20:57:51
Skrivet av: Mia

Såg gott ut! Håller med Laila, kan tänka mig att det är ganska skönt att få hem en matkasse när man är sjuk!

Frukten hade ni väl ändå fått gratis så det gjorde väl inget att den inte var super?:) Ni får säga till om det är bra recept så kanske vi också provar en omgång med hemleverans. Men visst är det väl så att de räknar med att man har vissa ingredienser hemma?

Och du får inte göra några val alls antar jag eftersom ni fick hem kyckling?

Lycka till med maten och krya på er!



2011-02-15 @ 11:08:48
Länk: http://miamajsan.bloggplatsen.se

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se